شرکت تولیدی فراورده های گوشتی آندره در حدود 70 سال قبل کار خود را با تاسیس فروشگاه مواد غذایی واقع در خیابان ولیعصر بالاتر از چهارراه امیر اکرم شروع کرده است و در سال 1310 فروشگاه آندره یکی از اولین فروشگاه های مواد غذایی بود که اقدام به عرضه انواع ساندویج نمود . با توجه به توسعه روز افزون شهر تهران و نیاز به استفاده از محصولات متنوع ، اقدام به تاسیس کارگاه تولید سوسیس و کالباس در نزدیکی فروشگاه شد که محصولات بسیار مرغوب منحصرا برای ارائه به مصرف کنندگان در فروشگاه تولید می گردید، این روند تا سال 1369 ادامه داشت و بعلت استقبال بیش از انتظار مصرف کنندگان توسعه کارگاه ضروری به نظر می رسید ، لذا کارخانه تولید فراورده های گوشتی آندره در زمینی به مساحت 22000 متر مربع با مدرنترین ماشین آلات در کمال شهر کرج تآسیس گردید و اخیرا نیز کارخانه مجهز به سیستم های مکانیزه تولید، پخت و بسته بندی اتوماتیک گردیده است شرکت آندره در تاریخ 6 2004 dec موفق به دریافت گواهینامه ایزو 2000 : 9001 ، HACCP از شرکت ,URS که اعتبار آن تا پایان 2007 dec بوده است . و در تاریخ 23 2010 april گواهینامه ایزو 2005 : 22000 را از شرکت URS گرفته که اعتبار آن تا 23 2013 april می باشد . در ضمن شرکت دارای پروانه کاربرد علامت استاندارد اجباری کلیه محصولات سوسیس و کالباس از 40 در صد تا 90 درصد باشد . لازم به ذکر است شرکت آندره اولین دارنده علامت استاندارد می باشد .
دفتر فروش: ایران-تهران-تهران-کیلومتر 13 جاده مخصوص کرج – نرسیده به چهارراه ایران خودرو – کوچه امید – نبش چهارم غربی پلاک 6کارخانه: ایران-البرز-کمالشهر-بلوار شهید بهشتی – انتهای کوچه ظفر هشتم پلاک 7دفتر مرکزی: ایران-تهران-تهران-خیابان استاد مطهری – بعد از خیابان شهید سرافراز – شماره 227 – طبقه سوم غربی- کدپستي 15876