حبوبات مثل ذرت و لوبیا یکی از اصلیترین عناصر غذاهای مکزیکی است، کدو و فلفل قرمز نیز به وفور در غذاهای مکزیکی استفاده میشود. استفاده از گیاهان دارویی و معطر مثل ادویه، پونه کوهی، گشنیز، دارچین، کاکائو و فلفل و همچنین سیر و پیاز هم معمول است. فاهیتا : این غذا مخلوطی از برشهای گوشت قرمز و گوشت مرغ گريل شده است با مقداری برنج مکزیکی، سبزیجات معطر و خوشطعم و سس چیلی مي باشد.
دفتر مرکزی: ایران-تهران-تهران-منطقه 2-سعادت آباد -بین میدان کاج و سرو - خ سرو غربی - خ بخشایش - نبش کوچه بهار 3